Fordele ved LED pærer

Er du på udkig efter nye pærer, skal du have nye lamper, vil du gerne sikre dig, at dit valg af pærer er rigtigt, og vil du ikke købe katten i sækken, så kan du med fordel læse med lige her, hvor du finder en lang række af fordele i forhold til valget af LED pærer, der er det eneste rigtige valg af pærer.

De mange fordele

LED photo

Gør dig selv en tjeneste og læs med lige her, hvor du finder en lang række af fordele i forhold til at vælge LED pærer, fremfor andre typer af pærer.

  • Du har mulighed for at dæmpe din LED pærer, uden at farverne ændrer sig. Det betyder at du har det samme lys, det bliver bare dæmpet, så det ikke spreder sig så kraftigt. Det kan være en fordel i mange situationer og gør at farvegengivelsen stadigvæk vil være god. Vil du gerne have lysdæmper på, kan stort set alle typer af LED pærer holde til det.
  • LED pærer indeholder ikke kviksølv, og derfor vil de ikke på samme måde være miljøskadelige. Det er godt for miljøet, og som det er i dag, vil der være flere og flere muligheder for at genbruge flere dele af en LED pære, end det ellers vil være tilfældet med for eksempel lysstofrør og glødepærer. Når du vælger at bruge LED pærer, undgår du også at få infrarød eller ultraviolet stråling. Det er noget du får, når du bruger en række andre pærer, men ved at vælge LED pærer, er det ikke noget du skal bekymre dig om. Det giver en god ro og gør at du
    kan bruge LED belysning i alle rum i huset.
  • LED pærer er også bedre til at modtage vibrationer og kulde end mange andre former for pærer. Det kan være du har prøvet en LED lommelygte og en almindelig lommelygte, for her vil der være en tydelig forskel, der klart er til LED pærens fordel. Har du et rum, der bliver brugt til vilde lege, musik eller andet i den stil, vil det altså være en fordel at vælge LED pærer.
  • Levetiden på LED pærer er helt op til 50 år. Har du en lampe, der er tændt ca. 3 timer hver dag, vil det være en levetid på helt op til 50 år du kan forvente. Det er meget længere end alle de andre typer pærer, der almindeligvis bruges. Tager du lysstofrør er levetiden maksimalt 16 år, tager du halogenpærer, er det ca. 1 ½ år og tager du sparepærer kan det variere fra 8-16 år.

Der er ikke noget at være i tvivl om – det rigtige valg er LED pærer og du finder dem på nettet.

Author

Lokus749@somedomain.com